Saturday, 17 December 2011

Tips untuk berkenalan Rapat Dengan Seseorang




heyy korangg


sehat ? hihi .. ecahcomel sehat je .. :face46:

tips yang aku nak bagi nih maybe tuk laki je kot .. sebab mesti lha laki yang nak takcle pompuan kan .. tapi kalau rase pompuan tuh perigi cari timba . ape salah nye kalau kau pun nak gune tips nih jugak :face64: ..

di sini aku nak kongsi tips nih dengan para-2 jejaka di luar sane:face46: ..enjoys


:82: Jangan Terburu-buru
kebanyakan laki yang aku jumpe ann .. ramai yang jenis cam terburu-buru nih .. chill mann .. chill :face15: .. tak lari ke manee pun minah tuhh .. selalu nye jenis laki yang terburu-buru nih .. die kalau boleh nak nom phone cepat-2 , nak mesej tang-2 tuh jugak .. nak tanye macam-2 .. wehh kau tau takk .. pompuan tuh rimas kodd :face65: .. so control lhaa ..


:82: Jangan Tunjuk hero sangat
ahhaha .. jangan tunjuk hero sangat bro :face44: .. bajet kodd .. kau ingat pompuan suke ke ?? takk lhaa .. die menyampah ade lhaa .. macam aku le .. aku tak suke laki yang bajet kuat .. konon hero .. padahal lembikk ..


:82:Jangan Hipokrit
yeahh .. pompuan tak suke hikpotrit .. laki pun kann .. untukk pompuan punn jangan lha hipokrit jgak k ... menyampah siott .. rase cam nak teranjang muke kau dengan bola ajaib aku nihh :126: ..


:82:Jangan Bajet Hensem
pompuan tak suke laki yang bajet nsemm :face25: .. kalau kau memang hensem takpe lha kann .. aku pun nakk :131: .. hahha .. gurawan semate-mate :face26:

banyak agi .. tpi aku dha lupe ar ... ahh nanti-2 la pula aku bgi tau .. kank aku tulis lagi .. mawu nye kaum adam duk hentam aku t ...

byebye .. iloveyou minho shinee:face2::face2:
suke bende nih ? LIKE aje lha ^_^

No comments:

Post a Comment