Monday, 2 January 2012

dha break :'(



haloo ~
sehad ? aku kurang sehad doe .
maklum lhe lepas break ..
macam-2 sakit , wehh kau org tawu . aku sakit hati sngt
aku baru break .. dengan sape ? yeahh soalan bagus
amir .. yeah aku syg die
tapi die curang nan aku .. die ade pompuan laenn .. ehh siall lha
aku tak curang punn .. kejam nye kau
aku nangis kau taw tak . betape sedih nye aku ..
aku tension gile . hari nih mcm2 aku mkn . nasi 5 kali aku mkn .
sebab ape ? sebab kau lha bongok ..
naek berat badan aku .. eii ya allah . rase nak tombok muke kau
abeh sekarang aku single . sape nak syg aku agi ha ? jawab kau ..!

ape aku nak cite pun aku tak tawu dha
byebye


suke bende nih ? LIKE aje lha ^_^

Tuesday, 27 December 2011

fakta yang merepek !

/

1 . tikus mondok tidur 3 jam sehari

2 . pensil pada zaman 1871 di perbuat daripada pokok nyior

3 . satu pokok sakura terdapat di brazil pada tahun kelahiran taylor swift

4 . keropok mamie diperbuat daripada daun pokok gharqad

5 . bayi lelaki yang baru keluar dari rahim ibunya boleh mendengar suara hasutan syaitan

6 . seluar cheetah di u.s cume beharge 0.90 sen

7. scema lebih baek dari HOTSTUFF :p

8. serbuk minuman kopi dulunya adalah serbuk arang batu yang di ubah suai

9. cipanzi akan berkelakuan seperti lelaki sejati kalau terlihat wanita cantik

10 . memakai tudung di negeri somalia hukum nye HARAM .!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


MENATANG KAT ATAS NIH SEMUE NYE MEREPEK .. KAH..KAH..KAH



suke bende nih ? LIKE aje lha ^_^

Monday, 26 December 2011

sakit hati menyerang ku kembali :'(




heyy korang . hari nih aku sedih sangad .. sebab ape ? sebab boyfie aku ..
semalam die mesej aku .. die nak gtao something ..
excited gile aku nak tao kann .. pastuh die pun bagi tao lha .
aku bace je mesej die . terus air mate aku menitik .. ya allah pedih nye hati aku :face41:
aku rase hati aku nih di siat-siat .. tapi aku tahan jugak :face21:
kau orang nak tao die tulis pe ..
die kate aku kedue orng yg die syg dan cinte .sebelum nih die dha ade gurlfrengg .
die syg s dan rindu pompuan tuh sangad-2 sampai lha sekarangg .. gurlprengg die selalu ambek berat tntg diee.. die kate kalau die rindu die mesej kawan pompuan tuhh tnye kabar ..
hmm die kate aku tak sama macam pompuan tuh .. susah nak cari pompuan cam tuh ..
bab tuh die selalu marah aku sebab die nk aku mcm gurlprengg die ..
(tuh jeelha yg die tulis)

tapi aku tk boleh jadi yg macam die nak .. :face65: .. aku bukan hipokrit . aku nak jadi diri sendri .
hmm memang lha aku laen mcm gurlprenngg die dulu .. semue orng tk sama
jngn lha nak banding-2 aan aku nan ex gurlprengg die tuhh ..
aku terSENTAP sangt .. mase tuh aku rase hati aku bekecai terus ..
die kate die nak lupe kan perempuan tuh . tpi die selalu tnye kabr pompuan tuh dripde kawan baek pompun tuhh .. MACAM MNE NAK LUPE KAN ..mmg tak boleh lupe lha kann ..
kau kate kau syg die sampai sekarangg..yeahh .. lagi sakit hati aku ..
aku pun rindu gak ex boyprengg aku .. lame jugak walaupon tak selama kau .. tpi aku lpe kan jugak die tuhh .. aku tak tnye-2 pun khabar die kat sape2 . sbb kalau aku tnye t aku akn rindu die .. aku dha pupus kan ex aku dlm hidup aku .. SEBAB APE ? sebab kau lha amey ..
sebab kau dha rampas hati aku dari ex boyprengg aku tuh
tapi sekarang kau dha saked an hati aku .. kau tak yahh lha cite bende tuh kat aku ..
aku ade cite kan kau ? takde ann .. SEBAB APE ? sebab aku syg kau . aku tak nak kau saket hati ..
tapi kau selamber je saked an hati aku .. aku taw lha aku cume dak kecik yg degil ... tpi aku ade hati .. n hati aku mudah terusikk .. kau nak luah kan pun jgn lha dgn aku .. aku tersentap sngt2 ..
hmm ..

mungkin aku tak patot disayangi dan tak patot menyanyangi org kann ..
orang yang aku sayng sngt2 selalu sakit an hati aku .. tapi aku tahan sampai lha aku tak boleh tahan sebab hati aku tak boleh nak bercantum balik ..
sampai lha aku jumpe nan seorang lelaki yg mampu mengubati hati aku .. membalut luke aku . tpi kenape kau nak hancur kan semue tuh lagi .. kenape ? aku dha mule nak sembuh dari sakit hati .. tapi aku mengalami sakit hati yg kedue kali lagi .. kenape kau tak tikam tikam je terus biar aku mampos tak sakit hati dha .. hmm ..
aku dha mule nak syg kau dha tawuu tak .. byk laki aku tolak sebab aku taw aku syg kau
tpi last2 nih aku dpt .. sakit hati yg teramat .. kau lha orng yg kedue buat aku sakit hati sngt2 ..
lepas nih aku tak nak syg laki dha .. SEBAB APE ? sebab aku takut sakit hati lagi

maaf amey .. aku tak boleh jadi mcm gurlprengg kau .. aku ckp awal2 . sebb aku takn pernah berubah .. aku memang tak suke sngt ambek berat tntg orng .. SEBAB APE ? sebab aku dha serik .. aku degil .. yeah tuh mmng aku .. aku tak suke kene kongkong .. n kau tawu kan yg kau kongkong aku .. tapi aku tak kesah .. aku time je SEBAB APE ? sebab aku teramat syg kan kau .. tapi aku rasa aku takde makne pun dlm hati kau selagi kau syg dan rindu kan ex gurlprengg kau ...
aku dha jnji dgn diri aku ..yg aku takkn mengis sebab laki dha .. tpi sekarangg
aku tak boleh tahan dha .. aku dha menitis kan air mate sebab KAU . !
please jgn buat aku mcm nih .. kalau kau rase kau tak boleh cinte aku mcmmne aku cinte kau ..
kau lepas kan je lha aku .. aku redho .. aku sanggup lepas kan orng yg aku syg .

k byebye ..

nih lha tmpt aku mengadu .. dha takde yg laen dha .. iloveyou blog :face4:
dha bengkak dha mate nih nagis je .. huhu:131:

suke bende nih ? LIKE aje lha ^_^

Sunday, 25 December 2011

lirik lagu terus menunggu razak a'ai




sampai saat ini .. kau pernah tuk kembali ..
apa tika ini .. memang niat mu dari dulu ..

ku mencintai mu ..dengan sepenuh hati ..
tapi engkau pergi .. menghilangkan dirimu ..

hatiku hanya untuk dirimu ohh sayang
akan ku nanti , akan ku tunggu sampai akhir waktu ..

mencintai mu ku tak bisa ubah
menyanyangi mu ku tak bisa ubah .
merinduikan mu ku tak bisa hilangkan
semua itu .. wooo ~~ ..

merindukanmu selalu ku rasakan ..
ingin memelukmu .. ketika kau pulang


sambungan .. (lupe sebenarnye )

suke bende nih ? LIKE aje lha ^_^

Saturday, 24 December 2011

kau kembali menjelma



heyy korangg .. sehad ? aku sehad je :face64: and semakin comel :face46: (wahh perasan abehh )

hari nih aku nak story pasai pe ye .. ha aku tdi dha g beli baju sekolah .. due pasang wow semuenye .. tengs abg .. iloveyou .. byk abeh duit kau beli brg skol aku .. tpi aku tetap mls nak belajr ..
ish3 .. bile lhe nak berubah si ecah pendek nihh ... aku lesing kankk ..
kk .. aku nak cite pasai mirul (ex aku ) siott wehh .. sejak kebelankangn nihh .. aku g kua je mesti tersempak nan die . eihhhss .. kenape ekk ? weh kau taw tak aku sakit hati sngt bile napk muke kau .. rase cam nak tumbuk2 pakai lesung batu .. kenape kau selalu menjelma weh .. aku nak lupe kan kau .. tapi kau selalu ade .. dha lha aku rindu kat kau bodoh .. lagi kau mawuu ada depan gua . .cewahh kasar nye dak pendek nihh :face56: .. alang i miss youu .. wehh tapi aku dha mule nak sayang pakwe baru nihh .. kuikuikui .. ameyy iloveyouusouch beb ..
kau jngn risau selagi amirul tak mintak kapel balik nan aku aku tkn mendue kan kau lha.. sebab aku syg kau .. hahaha siyes wehhh .. aku tak suke tipu dha .. ehh dha lha .. aku rase t aku tulis pnjg2 merapu rapu lak kank .. bek aku blahh kann ? kan ?

byebye ..

suke bende nih ? LIKE aje lha ^_^

Thursday, 22 December 2011

kenape aku susah lupe kan kau ha ?



heyy holaa~~:face64:

wehh amirul .. aku rindu sangat kat kau :face47: ..
wehh tadi aku tersempak kau .. aku taw kau nampk aku ..
kau taw tak .. hati aku sebak sngt .. kau tahu sebb ape ?
SEBAB AKU RINDU2 SANGAT-2 KAT KAU !! :face22:
KAU TAW SEMENJAK AKU PUTOS NAN KAU AKU RASE AKU CAM ORNG BODOH:y:
kenape aku rindu kau .. kenape wehh .. aku dha ade pkwe . tpi aku takleh lupe kan kau
kenape wehh ? kau bomoh aku ke bodohh .. plis lhaa .. jgn wt aku mcm nihh ..
setiap hari aku ingt kau .. kenagan kite dulu .
aku rindu kau cium pipi akuu :face41: , aku rindu kau kate 'ILOVEYOU' kt aku :face41:
aku rindu nak naek moto nan kau .. dulu kau selalu ambik anta aku sekolah kann ..
kau pimpin tgn aku kalau kite jln2 .. wehh sedihh siott kalau aku ingt balik :face59::face59:
AKU RINDU KAU . AKU RINDU KAU . AKU RINDU KAU . AKU RINDU KAU . AKU RINDU KAU . AKU RINDU KAU . AKU RINDU KAU . AKU RINDU KAU . AKU RINDU KAU . AKU RINDU KAU . AKU RINDU KAU . AKU RINDU KAU . AKU RINDU KAU . !!!!!!!!!!!!!!!!
AKU DHA TRY LUPE KAN KAU BODOH .TPI TK BOLEHH ..
AKU DHA JANJI NAN AMEY YG AKU AKAN LUPE KAN KAU .. TAPII TAK BOLEHH ..
KENAPE ? KENAPE ? KENAPE ? KENAPE ? KENAPE ?

:face29: :face22: :19:
suke bende nih ? LIKE aje lha ^_^

Sunday, 18 December 2011

1001 kisah hati



holaaa :c: , selamat pagi ..korangg sehadd ? aku sehadd :face64:

wehh aku nak tanye .. bende pe paling korang benci kalau mesej
aku ann .. aku paling benci kalau kite duk tulis panjng-2 kat mesej tuh .. die boleh balas pendek je ...
HAMPRAKKK BETUIII :face3: ! !

CONTOHH
Aisyah = awk nak taw tak .tdi kan kite g makan nan boyfreng kite . pastuh mase mkn tuh . kite tecekik tulang ikan toman .. seb baek ade boyfrengg kite .die tolong kite .. best sangat
Abu Huraairahh = ouh yeke .. hm

haha .. sakit hati rase nye kann .. rase nak bagi penombok kat muke die ..
aku selalu duk bagi mesej kat kawan aku macam tuhh .. tapi die sesuke je balas mesej pendek .
balas lha panjg sikedd ye dak ?kankan ..membazirr keredit je kan .
aku nih jenis penjimat sikedd . so kalau boleh malas nak topap banyk kali ..
HAHA .. tu pasai aku suke anta mesej pnjg-2 ..

aku sekrangg nih kuat bosan kodd .. yele .. boyprengg ade .. tapi die bz
aku phamm .. aku kan gurlprengg yang memahamii :face46:
susah nak dpt pompuan mcm aku .. HAHAHA ..
lagi bape minggu aku sekolahh .. aduihh malas nyee :face13: ..
nak kene bangun cepadd-2 .. huh . aku tak suke bangun pagi.SERIOUS:face7:!
wehh aku nak masuk form 3 tahun depann .. wow! tak sanggup kod..
tahun PMR:119::119:
aku rase aku tak ley dapadd lulus kod .. gile aku bab pelajaran aku malas siodd ..
nak masuk tadika balik ..!! nak jugak .nak jugak ! HAHHAH
AND LAGI SATU AKU TAK SANGGUP DTG SEKOLAH .. WHY ?
terpakse duk tengok muke monyet kat sekolah(ex boyfie yg perangai cam setan)
benci siodd ngok muke die ... bencikbencikbencik!!!haktuihh ..
nanti aku rindu die .. hishh .. dha lhe aku susah nak lupe kan die.
die naek 125z .. iee geram nye.taw sebab ape .. die tu janji cam taik kucin..
dulu mase kapel die kate kalau die beli moto tuh die nak bawak aku jalan2 bagai .tpi hamprekk .. mne ade ..:face59::face59: .. die tuh tak menetapi janji lhe .
bencik sial same kamo jantann . ! kau layan aku macam hanjeng kurap kan babi ??kankan ..
sial . aku doa kan kau takkan penah dapat pompuan baek cam aku nihh:face44:
padan muke kau . bia melekat taik hanjengg kat muke kau:face6:

byebye . iloveyou minho shinee:67::67::67:

suke bende nih ? LIKE aje lha ^_^