Saturday, 24 December 2011

kau kembali menjelma



heyy korangg .. sehad ? aku sehad je :face64: and semakin comel :face46: (wahh perasan abehh )

hari nih aku nak story pasai pe ye .. ha aku tdi dha g beli baju sekolah .. due pasang wow semuenye .. tengs abg .. iloveyou .. byk abeh duit kau beli brg skol aku .. tpi aku tetap mls nak belajr ..
ish3 .. bile lhe nak berubah si ecah pendek nihh ... aku lesing kankk ..
kk .. aku nak cite pasai mirul (ex aku ) siott wehh .. sejak kebelankangn nihh .. aku g kua je mesti tersempak nan die . eihhhss .. kenape ekk ? weh kau taw tak aku sakit hati sngt bile napk muke kau .. rase cam nak tumbuk2 pakai lesung batu .. kenape kau selalu menjelma weh .. aku nak lupe kan kau .. tapi kau selalu ade .. dha lha aku rindu kat kau bodoh .. lagi kau mawuu ada depan gua . .cewahh kasar nye dak pendek nihh :face56: .. alang i miss youu .. wehh tapi aku dha mule nak sayang pakwe baru nihh .. kuikuikui .. ameyy iloveyouusouch beb ..
kau jngn risau selagi amirul tak mintak kapel balik nan aku aku tkn mendue kan kau lha.. sebab aku syg kau .. hahaha siyes wehhh .. aku tak suke tipu dha .. ehh dha lha .. aku rase t aku tulis pnjg2 merapu rapu lak kank .. bek aku blahh kann ? kan ?

byebye ..

suke bende nih ? LIKE aje lha ^_^

No comments:

Post a Comment